Game changer voor Boechoutse VV

In de wereld van sport, waar passie en precisie hand in hand gaan, is elk detail van essentieel belang. Ook voor de Antwerpse club K. Boechoutse VV. Hier draait alles om een goed verzorgd speelveld, met perfect strakke lijnen.

FINANCIËLE TACKLE

De voortdurende kosten van onder meer het onderhoud van hun vorige belijningstoestel. Niet alleen zorgde de constante vervanging van onderdelen voor financiële kopzorgen, maar leidde ook tot kostbare vertragingen bij het onderhouden van hun veld. Het verbruik van verf reikte ver boven acceptabele niveaus, wat niet alleen het budget onder druk zette, maar ook bijdroeg aan een toenemende hoeveelheid plastic afval.
“De E-Marker is dag en nacht verschil in gebruiksgemak en we hebben nu veel wittere lijnen.”

MINDER KOSTEN, MEER IMPACT

De overstap naar het EX-Concept was een sprong in de juiste richting! Deze geavanceerde belijningsmachine heeft niet alleen hun problemen opgelost, maar heeft ook de normen verhoogd op het gebied van gebruiksgemak en precisie.
Met de E-Marker hebben ze niet alleen minder verf nodig, maar kunnen ze ook profiteren van een razendsnelle en doeltreffende veldbelijning. De lijnen zijn nu opvallend witter en scherper, waardoor het speelveld er professioneler uitziet dan ooit tevoren. Het resultaat? Tijdsbesparing, een boost in kwaliteit en een veel lager kostenplaatje. Kortom, een win-winsituatie!
nl_NL_formalNederlands (Formeel)