CREATE A BRILLIANT GAME.

EXPO-LINE ONTHULT WELDRA EEN VERNIEUWD & REVOLUTIONAIR BELIJNINGSTOESTEL

De lancering van de “E-Marker” zal een verandering teweegbrengen, dat staat vast. Het zal veldverzorgers ondersteunen met de laatste innovaties op de markt, wat hen in staat stelt om nog nauwkeuriger en beter werk te leveren.

Ons R&D team is volop bezig met het testen en optimaliseren van de E-Marker.  De eerste testen en resultaten zijn veelbelovend.

De lancering van dit baanbrekend en vernieuwend toestel biedt tal van potentiƫle mogelijkheden.

“We zijn verheugd om een vernieuwing op de markt te brengen”, aldus Expo-Line. En dit is nog maar een begin. Er liggen ondertussen ook al nieuwe plannen op tafel om het toestel verder te upgraden en te automatiseren. Het belijnen zal hierdoor steeds vlotter en professioneler verlopen.

De E-Marker zal compatibel zijn met onze nieuwste verven, de “Performance” verven. Dankzij de lage performance en het gebruik van dit toestel kunnen we u verzekeren dat u kunt besparen op zowel het verbruik van de verf als op de transportkosten ervan.
Het nieuw toestel “E-Marker” zal binnen enkele maanden officieel gelanceerd worden, in elk geval nog voor de opstart van het nieuwe voetbalseizoen.

Wil jij als eerste de nieuwste informatie krijgen over dit revolutionaire belijningstoestel? Bezoek dan ook zeker onze sociale media pagina’s hier bovenaan.

nl_NL_formalDutch